Markering 2, Quick Selection Tool og Selection Brush Tool  

 

 

 

Original på USB:

Markering-2 - sandskulptur-1

Figuren er markeret med Quick Selection Tool. Farven kom ved at vælge Auto Color Correction. Markeringen er vendt, Select - Inverse, Baggrunden er slettet, Delete-tasten. Baggrunden er farvelagt med Gradient Tool.

 

 

 

Originaler på USB:

Markering-2 - sandskulptur-2

Markering-2 - fladbro kro

Figuren er markeret med Quick Selection Tool, og der er finpudset med Refine Edge (Gøre kanter finere). Kopier den markerede figur og sæt den ind på billedet fra Fladbro Kro.

 

 

 

Originaler på USB:

Markering-2 - dansesal-kronborg

Markering-2 - chr_4_ved_højen_mast

Foto fra dansesalen er beskåret lidt og gjort mindre, Image - Resize - Image Size: Width: 2200.

Til markeringen af Christian den Fjerde er der brugt Selection Brush Tool. Det markerede er kopieret og sat ind i dansesalen.

 

 

 

Originaler på USB:

Markering-2 - nonner-voergaard

Markering-2 - voergaard_slot

Nonnerne er markeret med Quick Selection Tool.

Slottet er lavet uskarp med Filters - Blur - Lens Blur. Det vil se forkert ud, hvis både forgrund og baggrund står skarp - sådan er vi ikke vant til at se et foto.

 

 

 

Original på USB:

Markering-2 - yousef

Marker Yousef med Selection Brush Tool. Vend markeringen, Select - Inverse. Tag det meste af farven fra baggrunden, Enhance - Adjust Color - Adjust Hue/Saturation.

 

 

 

Original på USB:

Markering-2 - dromedarer

Baggrunden var for lys og lidt urolig. Marker baggrunden med Quick Selection Tool. Lav himlen om med Gradient Tool. Vælg passende farver til forgrund og baggrund.