Fredag, den 3. marts 2023

Dette er det sidste "postkort" fra Gran Canaria. I morgen er der afgang til lufthavnen klokken 09.05. Ankomst Aalborg 17.50.Torsdag, den 2. marts 2023

Ved den lille mole er der skilte, der advarer om bølger. Der var hverken blæst eller storm, men bølger var der op til 2 meter høje.Onsdag, den 1. marts 2023

All inclusive: Der bydes på mad i rigelige mængder. Den varme del har været varieret. Kvaliteten er OK svarende til, hvad man får så mange andre steder. Vi har givet 10.500 kr. pr. næse for fly, transfer og 14 dage med all inclusive. Man får, hvad man betaler for.  Der er vin i de tre haner til venstre og øl i hanen til højre. Bemærk Brittas langt fra diskrete armbånd. Det er beviset på, at hun har adgang bordets glæder.Tirsdag, den 28. februar 2023

Stedets bar ligger ude i poolen. Restaurantens udendørs del ligger under forgrundens overdækning. En hyppig gæst i baren? Nej, Vi har kun været der en enkelt gang. Til venstre i billedet anes et skilt, der fortæller, at her er der en Spar-købmand, som blandt meget andet forhandler kaffe, Ouzo og Pernod.Mandag, den 27. februar 2023

Man skal ikke gå ned på udstyr. I baggrunden ses en lille el-kedel, et glas Nescafe Gold, en flaske Ouzo og en flaske vand.


Søndag, den 26. februar 2023

Foto er fra 60´erne. Maspalomas Fyr står der stadig, - 60 år efter, men ellers er der plastret totalt til med turistindustri. Fotoet hænger på vores værelse.


Lørdag, den 25. februar 2023

Alle tallene refererer til navnet på et hotel. Vi bor på Turbo Club, der har 120 værelser. Det er et af de over 250 hoteller, der er med på kortet. Det er overvældende. Det er bare for meget!


Fredag, den 24 februar 2023

Dette er ifølge Britta et mudderhul. Vi tog bussen fra hotellet til stranden. Da vi stod af og blev vi mødt med ovenstående udsigt, var Brittas replik: Det er ikke en strand, - det er et mudderhul. Atlanterhavet ligger 100 m fra stoppestedet.


 Torsdag, den 23 februar 2023

Udsigt fra vores badeværelse. Klokken 08.30 stiller eleverne op klassevis, og læreren henter sin klasse i skolegården. Skolegårdens lyde er mig velkendt. Det passer mig fint ikke at være gårdvagt mere, men gårdens larm og hvin har jeg det rart med.


 Onsdag, den 22. februar 2023
Den spanske Trappe

Lidt motion bydes der på mindst 3 gange daglig, når vi skal bevæge os til restauranten, og der er desuden 15 trin til vores lille lejlighed.

Trappen er ikke så pompøs som Den spanske Trappe i Rom, men her er den i det mindste spansk.
I går eftermiddag stod internettet af. Så er det, man kaster sig ud i alle mulige krumspring for at komme på nettet igen. Lige lidt hjalp det, så vi måtte i recep-tionen med vores problem.

Det var ikke vores problem alene. Alle var uden net.


Tirsdag, den 21. februar 2023

Der er blade på træerne, og der er 20 grader. Der er ikke sat skilte op med angivelse af, hvad forgrundens plantevækst hedder.


 Mandag, den 20. februar 2023
På et tidspunkt kan det snildt tænkes, man bliver træt af stedets all inclusive buffet, når den strækker sig over 14 dage. Det er sket før. På 3. dagen er det, som det fremgår ikke tilfældet. Frokosttallerkenen blev ryddet med velbehag.

 Søndag, den 19. februar 2033

Vi vågnede op til en blå himmel og sol på altanen. Det holdt dog ikke hele dagen. Midt på eftermiddagen blev der overskyet.

 Lørdag, den 18. januar 2023
  Så er vi kommet til Gran Canarie og har taget boligen for de næste 14 dage i brug.

Stormen Otto bevirkede, at vi fredag aften fik en SMS med besked om, at flyafgangen var rykket fra 05.45 til 08.00.

Sjovt er det ikke at tage hjemmefra kl. 05.00. 10 timer senere var vi på hotellet.

Og så regnede det, da vi nåede frem. Det stod der ikke noget om i programmet.Det fortog sig, og fruen kom ud på altanen.