Hente musik fra YouTube

 

På youTube ligger der masser af musik, som man kan lytte til på nettet. På nettet finder man også en side, der tilbyder (gratis) at konvertere lyden til mp3-format - et format, der kan afspilles på computeren, nyere bilradioer, smartphones m.fl. Musikken kan også anvendes til baggrundsmusik på et slideshow.

 

 

 

Kopier sidens adresse (url). Åbn siden http://www.youtube-mp3.org og sæt den kopierede adresse ind som vist nedenstående. Klik derefter på Convert Video.

 

 

 

 

Når der er konverteret vælges Download. I Windows 10 lægges filen i mappen Overførsler. Klik på den lille pil og vælg Vis i mappe. Flyt filen til en passende mappe.

 

 

 

Cancan er en parisisk varietédans som var populær fra 1830'erne til 1900. Den fremføres i 2/4-takt af kvinder iklædt lange kjoler og skørter, der løftes med høje benspjæt, som symboliserer en afsparkning af herrernes hatte. Da underbenklæder ikke hørte til damernes påklædning, blev den populær på de parisiske klubber pga. dens uanstændighed .

Cancan danses i operetten Orfeus i Underverden af Jacques Offenbach, som var meget populær i Paris fra midten af det 19. århundrede.

Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Cancan