Lav det bedre 7

 

USB - Lav bedre - IMG_0511

Usigt fra Stinesminde sidst på dagen

 
USB - Lav bedre - _MG_9593  

Eidersperrwerk, Tyskland

   
USB - Lav bedre - IMG_7464

Korfu, et håndværkertilbud

 
USB - Lav bedre - IMG_7482  

Korfu, All Inclusive

   
USB - Lav bedre - _MG_7831

Dansk Nutidsmuseum, Års

 
USB - Lav bedre - IMG_7910  

Marrakech, Marokko

   
   

 

 

Her er først brugt Enhance - Haze Removal. Så er der justeret med lys og kontrast. Dernæst er fabrik og træer markeret med Selection Brush. Det markerede er justeret med lys, kontrast og farve (der er skruet ned for den blå farve.

 

 

Originalen er god nok, som den er. Det kan give er mere dramatisk virkning at lave sit foto sort/hvid. Enhance - Convert to Black and White - Scenic Landscape. Himlen er lavet mørkere i en markering. Hele billedet har af to omgange får mere kontrast.

 

 

Foto er rettet med Straighten Tool, waterpas, brugt lodret. Forgrunden er lysnet i et lag, og der er klonet lidt, en sten i forgrunden, en lille fugl og noget grønt, der stak op over det lave tag.

 

 

Foto er rettet med Straighten Tool, waterpasset, så juicen (inkl. vodka) ligger vandret. Der blev også brugt en anelse Image - Transform - Skew, inden der blev justeret med Levels samt lys og kontrast.

 

 

Image - Transform - Skew rettede de lodrette linjer. Så blev foto lidt fladtrykt. Det blev rettet med Image - Transform - Free Transform. Der er justeret med Levels samt lys og kontrast.

 

 

Foto blev åbnet i Camera Raw for bedre at kunne justere det underbelyste billede. Forgrunden blev lidt mørkere i et lag. Himlen blev markeret med tryllestaven og tilført en anelse farve.